Bors de perisoare

de COSTEO in Ciorbe, 2 Iun 2013 | 4390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru bors
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • patrunjel verde
  • leustean
  • bors (dupa gust)
  • 3 l apa
  • 200 g smantana
  • pentru perisoare
  • 400 g carne tocata(vita)
  • 1 felie paine muiata
  • 70 g orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Ceapa, rosiile si ardeii se toaca marunt. Morcovul si patrunjelul le radem sau le taiem cubulete si le punem la fiert in apa clocotita. Carnea data prin masina se framanta bine si se amesteca cu painea, orezul, oul, sare si piper. Se fac perisoarele mici care se rotunjesc in palma cu mana umeda si se pun sa fiarba in supa, la foc domol. Se adauga borsul clocotit separat. Se presara leusteanul, se mai lasa sa clocoteasca 2-3 minute.

Se serveste cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borş ţărănesc de perişoare