Bors de perisoare

de COSTEO in Ciorbe, 2 Iun 2013 | 4504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru bors
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • patrunjel verde
  • leustean
  • bors (dupa gust)
  • 3 l apa
  • 200 g smantana
  • pentru perisoare
  • 400 g carne tocata(vita)
  • 1 felie paine muiata
  • 70 g orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Ceapa, rosiile si ardeii se toaca marunt. Morcovul si patrunjelul le radem sau le taiem cubulete si le punem la fiert in apa clocotita. Carnea data prin masina se framanta bine si se amesteca cu painea, orezul, oul, sare si piper. Se fac perisoarele mici care se rotunjesc in palma cu mana umeda si se pun sa fiarba in supa, la foc domol. Se adauga borsul clocotit separat. Se presara leusteanul, se mai lasa sa clocoteasca 2-3 minute.

Se serveste cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]