Bors de pui

de deyutzky in Ciorbe, 13 Sep 2011 | 5548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • conopida
  • sare
  • delikat
  • bors
  • fidea
  • marar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

Carnea de pui o punem la fiert, legumele le taiem cubulete iar conopida buchetele mici.

Cand carnea fierbe si spuma se ridica la suprafata, inlaturam spuma si adaugam legumele si lasam sa fiarba impreuna cu carnea.

Dupa ce legumele si carnea sunt fierte adaugam borsul in functie de cat de acru dorim...punem sare, delikat si o mana de fidea.

Mai lasam sa dea 2-3 clocote la foc mic dupa care inchidem si punem mararul si patrunjelul.

Pofta bunaaa!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:26

bun

deyutzky 1

13.09.2011, 16:54

multumesc lau, alinutzika, antici_gabytza

adry88 1

13.09.2011, 21:20

vreau si eu o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]