Bors de pui cu smantana

de mihaelam90 in Supe/Ciorbe, 13 Sep 2013 | 3477 vizualizari

 

Cand vine vorba de supe/ciorbe ma gandesc la clasica ciorba de pui cu suc de rosii. De data asta m-am gandit sa schimb putin si sa adaug si smantana. Rezultatul... SUPER BUN! :D

 

INGREDIENTE

  • Pui - 1 piept
  • Smantana 2-3 linguri
  • 1 ou
  • Ardei rosu
  • Ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de delikat
  • 100 ml bors
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui cu smantana:

Se taie bucati pieptul de pui, se pune la fiert cu sarea si se ia spuma. Cand nu se mai aduna spuma se adauga legumele taiate cubulete, delikatul si se lasa la fiert. Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga borsul. Separat intr-un bol amestecam smantana cu un galbenus de ou si piper peste care punem un polonic de zeama din oala de pe foc. Dupa ce a dat in fiert adaugam de smantana amestecand continuu, iar la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga pe langa legume si radacina de patrunjel si/sau telina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.09.2013, 12:38

Un bors de pui oricand merge

Angelina_Elena 1

14.09.2013, 17:41

Pushaa 1

30.04.2014, 15:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]