Bors din coada de vita

de adriana_bobu in Ciorbe, 13 Noi 2010 | 15055 vizualizari

 

Nu stiu de ce ,dar mi se pare coada de vita cea mai potrivita carne pentru un bors bun.

 

INGREDIENTE

  • o coada de vita (aprox 1 kg)
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • o ceapa
  • un fir de praz
  • un gogosar
  • o lingura pasta tomate
  • 1 litru bors
  • o lingura de vegeta
  • o mana de taetei
  • verdeata (patrunjel, marar, leustean)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors din coada de vita:

Se pune la fiert in apa, coada de vita portionata,spumuind-o sau aruncand prima apa. Dupa ce a fiert  cca o ora, se adauga radacinoasele (morcov, patrunjel)date prin razatoare, ceapa, prazul si gogosarul taiate marunt. Se mai lasa sa fiarba cca 20 min dupa care se adauga pasta de tomate, taieteii fierti separat in apa si borsul fiert deasemenea separat. Dupa ce a mai dat un clocot se presara verdeata tocata si se da deoparte de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din coada de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de perişoare