Braciole di maiale impanate al forno

de Bya Ralu in Porc, 12 Mar 2015 | 5964 vizualizari

 

Cotlet de porc cu os in crusta de pesmet la cuptor, este o reteta italiana tare tare buna

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de cotlet de porc cu os
  • 1 ou
  • 100 g pesmet
  • 2 lingurite de parmezan ras
  • 3 catei de usturoi
  • jumatate de lamaie rasa
  • 1 lingura de patrunjel proaspat tocat marunt
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braciole di maiale impanate al forno:

Pesmetul se amesteca cu usturoiul tocat marunt,coaja de lamaie rasa,patrunjelul tocat marunt si parmezanul ras.
Bucatiile de care se condimenteaza pe ambele parti,se trec prin ou si prin compozitia de pesmet,cat sa fie acoperite uniform.
Intr-o tava se pune hartie de copt si bucatiile de carne,deasupra se pune putin ulei de masline.
Se da la cuptorul preincalzit pentru 20-30 minute(intre timp se intoarc pe ambele parti).
Se servesc cu garnitura de cartofi sau salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Braciole di maiale impanate al forno" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc marinat in sos de ierburi aromate