Braciole di maiale impanate al forno

de Bya Ralu in Porc, 12 Mar 2015 | 6543 vizualizari

 

Cotlet de porc cu os in crusta de pesmet la cuptor, este o reteta italiana tare tare buna

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de cotlet de porc cu os
  • 1 ou
  • 100 g pesmet
  • 2 lingurite de parmezan ras
  • 3 catei de usturoi
  • jumatate de lamaie rasa
  • 1 lingura de patrunjel proaspat tocat marunt
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braciole di maiale impanate al forno:

Pesmetul se amesteca cu usturoiul tocat marunt,coaja de lamaie rasa,patrunjelul tocat marunt si parmezanul ras.
Bucatiile de care se condimenteaza pe ambele parti,se trec prin ou si prin compozitia de pesmet,cat sa fie acoperite uniform.
Intr-o tava se pune hartie de copt si bucatiile de carne,deasupra se pune putin ulei de masline.
Se da la cuptorul preincalzit pentru 20-30 minute(intre timp se intoarc pe ambele parti).
Se servesc cu garnitura de cartofi sau salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Braciole di maiale impanate al forno" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete de porc cu gorgonzola si nuci (Reteta video)