Branza de casa

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2013 | 4497 vizualizari

 

pentru ca am pe cineva in apropiere care imi aduce lapte de vaca, la doua saptamani fac si branzica

 

INGREDIENTE

  • 2 l lapte dulce
  • 2,5 l lapte batut
  • sare ( daca vreti branza sarata )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de casa:

Laptele dulce l-am turnat intr-o oala si l-am lasat sa se incalzeasca la foc moderat (nu sa fiarba ), apoi am adaugat laptele batut amestecand foarte usor. Eu de data asta am vrut branzica sarata si am pus o lingurita de sare grunjoasa, amestecand usor. Am stins focul si l-am lasat la "odihnit" approx 15 minute. Am pregatit o strecuratoare si tifon si am luat cu paleta amestecul format. L-am lasat in tifon pana cand s-a scurs zerul ( aprox 20 min ).

Cam atat si este foarte reusita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sim0na 1

13.08.2013, 11:11

Buna branzica!

Ligia Bxl 1

13.08.2013, 13:05

buna,si eu as vrea sa fac acu cand io veni randul

laura_n 1

13.08.2013, 17:31

tare buna, bravooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza de vaci, smantana si marar