Branza frantuzeasca Cabecou cu smochine

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 13 Dec 2014 | 4299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine frantuzeasca (eu am folosit integrala)
  • 3 smochine proaspete, feliate
  • 2 rondele branza Cabecou
  • 1 lingurita sirop de agave
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza frantuzeasca Cabecou cu smochine:

Se aseaza smochinele pe felia de paine. Deasupra se aseaza branza si se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pe raftul superior unde va sta 1 minut.

Se stropeste cu sirop de agave si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza frantuzeasca Cabecou cu smochine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]