Branza picanta cu marar verde ” asubana ”

de asubana in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 5683 vizualizari

 

- Daca vrei sa faci un platou cu gustare rece traditionala poti umple o rosie cu aceasta pasta iese super fain.

 

INGREDIENTE

  • 150g branza (oi,telemea,burduf,cas sarat dupa preferinte),
  • ceapa verde sau uscata dupa gust,
  • 1 legatura de marar verde ,
  • 1 ardei iute proaspat,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 2 rosii ,
  • se condimenteaza dupa gust,.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza picanta cu marar verde ” asubana ”:

Se amesteca branza,(daca este cas dulce se da prin razatoare si se sareaza),ceapa,ardeiul si mararul( se toaca marunt).Se amesteca cu uleiul pana devine o pasta tartinabila.Se orneaza cu rosii proaspete bine coapte.

Se poate servi cu paine prajita - tartinute sau tip salata.



”asubana” va ureaza pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza picanta cu marar verde ” asubana ”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]