Branza topita

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2012 | 9422 vizualizari

 

Gustul ei imi aminteste de copilarie, pentru ca mama obisnuia sa faca destul de des branzica topita, si asta pentru ca era singurul preparat din lapte pe care il mancam:))

 

INGREDIENTE

  • un drob de branza de vaca
  • un cubulet de unt
  • o lingura de bicarbonat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza topita:

Se sfarama branza, si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se pune la foc mic si se amesteca incontinuu pana se topeste.

Se goleste intr-un bol, si se da la rece cateva ore, dupa care se poate servi. E nemaipomenit de buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza topita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

iry-gabriela 1

13.01.2012, 19:52

dar este foarte usor de preparat...

Carmen_g 1

14.01.2012, 18:14

Foarte usor, si buuuuuun!

Panacris 1

02.04.2015, 08:14

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]