Briose aperitiv a la Carmela

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 11936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g kaizer
  • 100 g masline verzi/negre
  • 250 g de faina
  • 50 g cascaval ras
  • 250 ml lapte
  • 50 ml ulei +50 g de unt(optional)
  • 1 ou
  • ½ pachet de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou (batut usor pentru uns briosele)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv a la Carmela:

Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat amestecam drojdia cu laptele caldut, pana se dizolva complet drojdia. Peste acestea se adauga pe rand uleiul, sarea, oul si maslinele(feliate si fara samburi). Se adauga si kaizerul(baconul taiat cubulete). Se adauga faina cernuta sa nu faca cocoloase si amestecam cu o spatura.

Punem compozitia in forme de silicon si dam la cuptor(acesta a fost preancalzit) la 180 de grade 30 de minute. In ultimele cinci minute, batem oul si le ungem cu ou, dupa care le mai lasam putin la cuptor.

Sunt bune de servit si calde si reci. Ultra rapide si te scot din incurcatura cand apar musafirii.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv a la Carmela" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

14.02.2013, 18:11

bune

nico15 1

19.02.2013, 18:58

Multumesc multtttttttttttt

iry-gabriela 1

14.11.2013, 22:58

sigur le incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini tarta mic dejun