Briose aperitiv a la Carmela

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 12505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g kaizer
  • 100 g masline verzi/negre
  • 250 g de faina
  • 50 g cascaval ras
  • 250 ml lapte
  • 50 ml ulei +50 g de unt(optional)
  • 1 ou
  • ½ pachet de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou (batut usor pentru uns briosele)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv a la Carmela:

Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat amestecam drojdia cu laptele caldut, pana se dizolva complet drojdia. Peste acestea se adauga pe rand uleiul, sarea, oul si maslinele(feliate si fara samburi). Se adauga si kaizerul(baconul taiat cubulete). Se adauga faina cernuta sa nu faca cocoloase si amestecam cu o spatura.

Punem compozitia in forme de silicon si dam la cuptor(acesta a fost preancalzit) la 180 de grade 30 de minute. In ultimele cinci minute, batem oul si le ungem cu ou, dupa care le mai lasam putin la cuptor.

Sunt bune de servit si calde si reci. Ultra rapide si te scot din incurcatura cand apar musafirii.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv a la Carmela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida