Briose aperitiv cu cascaval si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2015 | 7387 vizualizari

 

Cele mai minunate briose aperitiv din cate am mancat vreodata! Sa le faceti si voi ca merita din plin!

 

INGREDIENTE

  • 125 gr. unt
  • 130 gr. faina
  • 2 oua si 2 galbenusuri
  • 60 gr cascaval razuit
  • 40 gr parmezan
  • 3 linguri pline de smantana( 20%)
  • 1 lingura de chimen
  • 1 varf de lingurita praf de copt
  • 1 praf bun de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu cascaval si chimen:

Untul moale se mixeaza 30 de secunde, atat cat sa devina cremos,  se adauga ouale si galbenusurile, apoi cascavalul razuit, parmezanul, smantana si la sfarsit faina praful de sare, cel de copt si chimenul.

Se ung formele cu unt, se umplu cu aluat si se coc briosele timp de  20 de minute la 200 de grade....o nebunie!

TIPS-URI

1

Daca nu va place chimenul, il puteti inlocui cu rozmarin...sau desigur cu ce va inspira!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (23)

iry-gabriela 1

13.11.2016, 11:57

Cu siguranta o incerc

RuxyRux 1

13.11.2016, 12:03

Multumesc Mihaela scumpo!

RuxyRux 1

13.11.2016, 12:03

Multumesc Iri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]