Briose cu branza de vaci

de gaby_duceag in Dulciuri, 8 Dec 2010 | 8252 vizualizari

 

Intr-o seara, la 8 juma, zice danut : vreau briose! si-l intreb: acu'? el zice, da! asa ca la 9 juma scoteam din cuptor briose:))) simplu, rapid, delicios.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza vaci
  • 4 linguri cu varf nuca cocos
  • doua oua
  • 7 linguri zahar
  • doua linguri cacao
  • un praf de copt
  • putina sare
  • 250-300 ml iaurt
  • doua  linguri ulei
  • o lingura amidon
  • faina- cat cuprinde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza de vaci:

Branza de vaci o amestecam cu nuca de cocos, un ou, o lingura de amidon, doua linguri de zahar .

Formam bilute pe care le repartizam in formele de briose care in prealabil au fost unse cu unt si tapetate cu faina.

Iaurtul il amestecam cu zaharul, uleiul si oul.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacaua si sarea.

Cantitatea de faina...nu pot sa v-o zic exact. Trebuie sa obtinem un aluat de consistenta celui de chec, ca o smantana groasa.

Cu o lingura repartizam aluatul peste bombitele de branza dar lasam loc in forma cam de grosimea unui deget pentru ca vor creste

Intoducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 20-25 min.

Facem testul cu scobitoarea.

Foarte, foarte fragede!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]