Briose cu cascaval

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 5393 vizualizari

COMENTARII (17)

eclerash 1

03.07.2010, 20:19

ce-as vrea si eu...una,numai una....

epurasha2bb 1

03.07.2010, 20:25

sunt tare gustoase! daca va plac aperitivele cu branza, eu le ador si fac fel de fel de combinatii.

madi_marin 1

03.07.2010, 20:41

ce bune cred ca sunt..... as papa cateva ....asa....stand la un film....

epurasha2bb 1

03.07.2010, 20:53

asa si eu madi, imi place sa tin asa in mana si sa ma uit la televizor

Ina 1

03.07.2010, 21:06

zgarcita e lumea la furci, domn'le

epurasha2bb 1

03.07.2010, 21:33

mersi Ina poate nu s-au putut acorda la momentul ala

Julie 1

03.07.2010, 22:02

Aspectuoase sunt, iar de gust nici nu cred ca se pune problema!
Eu am pus furcile , sa stii!

mena29 1

03.07.2010, 22:34

Adinacarla 1

04.07.2010, 00:30

yam, yam...si mie imi plac aperitivele cu branza

epurasha2bb 1

04.07.2010, 13:26

julie mersi mult
fetelor va multumesc frumos

Rocsi 1

04.07.2010, 14:36

vai cat de frumoase sunt

epurasha2bb 1

04.07.2010, 18:13

mersi rocsi!

nadina73 1

04.07.2010, 22:58

ha ha si eu am facut dar pap si de la tine super nota 10

Laly 1

04.07.2010, 23:25

Vin si la tine la o briosa,credeai ca ai scapat de mine?

mihaelar63 1

04.07.2010, 23:39

eu ciupesc intai impletitura stiu ca e mai crocanta , merge

vanilla 1

05.07.2010, 09:11

inscriema si pe mine pentru o portie

epurasha2bb 1

05.07.2010, 21:30

fetelor sunteti tare simpatice!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizzo-cartofi