Briose cu ciocolata

de elenita in Prajituri, 6 Mai 2014 | 2640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300g zahar pudra
  • 250 ml ulei
  • 300 ml lapte
  • 500 g faină praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
  • 1/2 lingurita
Portii: 28
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Ouale se amesteca cu zaharul pudra, mixam usor dupa care adaugam laptele si treptat uleiul. Pentru o aroma placuta am folosit si doua lingurite de coaja de lamaie pe care o adaugam imediat dupa ulei. Treptat adaugam faina in care am pus praful de copt, bicarbonatul il stingem cu putina zeama de lamaie si il adaugam imediat dupa ulei. Mixam usor toate ingredientele si vom optine un aluat fin.

Pornim cuptorul sa se incalzeasca si intre timp noi vom aseza compozitia in forme, eu am folosit un cleste pentru inghetata sa pot pune aceeasi cantitate. Lasam cel mult doua degete liber in forma sa creasca ele frumos. Le dam la cuptor pret de 15-20 minute pana devin aurii. Cand au fost gata le-am lasat sa se raceasca putin si cu o seringa de ornat torturi am bagat cate putina ciocolata in mijlocul lor.

Am folosit 2 tablete de ciocolata pe care le-am topit la microunde cu 2 linguri de lapte . Pentru decor am folosit aceeasi ciocolata .

TIPS-URI

1

Sunt perfecte pentru pachetel

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de primavara