Briose cu dovlecei

de sasha in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2013 | 7664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 leg marar
  • 4 oua
  • 10 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 100g unt 
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5 linguri pesmet
  • smantana
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecei:

Legumele de spala si se piseaza prin  blender. Se adauga untul moale, oule, unul cate unul, pesmetul , faina cu praful de copt ,mararul tocat fin si se mixeaza. Se da la cuptor pentru 40 de minute la 160 de grade. Cand s-au rumenit se serveste cu smantana si castraveti.

 

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

sasha 1

20.04.2013, 09:34

Da gatesc si nu am gresit site-ul stiu ca nu mai sunt fete " frumoase" ca sa le placa gatitul uite ca sa nimerit sa fiu eu

Bya Ralu 1

20.04.2013, 18:12

foarte bune

sasha 1

20.04.2013, 18:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu dovlecel si mozzarella