Briose cu nuci si branza cu mucegai

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2017 | 2814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 75 ml lapte
  • 75 ml ulei de masline
  • 75 g branza cu mucegai (camembert)
  • 100 g branza de burduf
  • 1 mar
  • 30 g nuci
  • 120 g faina
  • ½ plic praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nuci si branza cu mucegai:

Pui nucile, taiate marunt, la prajit in cuptor, pentru 5 minute.

Intr-un bol, mixezi ouale cu laptele, uleiul de masline si branza de burduf, apoi adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci cu un tel pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi sare si piper, dupa gust.

Tai merele si branza cu mucegai in cubulete mici si le adaugi impreuna cu nucile, peste compozitie. Amesteci usor cu o lingura de lemn.

Imparti compozitia in 12 forme de briose, tapetate cu unt si le introduci in cuptorul preincalzit la 175 de grade C, pentru 30-35 de minute, pana se rumenesc frumos.

 Le lasi sa se racoreasca putin si le servesti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nuci si branza cu mucegai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei cu branza