Briose de ciocolata cu cocos si mot de frisca cu ciocolata si bomboane M&Ms

de laylalala in Prajituri, 28 Iul 2010 | 7939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose
  • 70 gr unt
  • 100 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&caspuni
  • 1 ou
  • 275 ml Caribbean Twist Shaken Pina Colada (bautura alcoolica carbogazoasa cu suc de ananas si nuca de cocos)
  • 200 gr faina
  • 20 gr pudra de cacao
  • 80 gr zahar
  • 2 lingurite zahar vanilat bourbon
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • Pentru decor
  • 250 ml frisca lichida
  • 60 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&portocale
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata si arahide
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de ciocolata cu cocos si mot de frisca cu ciocolata si bomboane M&Ms:

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.Intr-un alt vas se amesteca oul cu Caribbean Twist Shaken Pina Colada si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide.

Pentru decor se topeste ciocolata la bain-marie apoi se pune deoparte si se lasa sa se raceasca putin.Intr-un vas se bate frisca apoi se incorporeaza ciocolata topita si racita.Frisca cu ciocolata se pune intr-un cornet de prajituri si se decoreaza briosele cu aceasta.La final se presara bomboane M&Ms peste briose si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de ciocolata cu cocos si mot de frisca cu ciocolata si bomboane M&Ms" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse au chocolat