Briose de post cu nuci si stafide

de oO_ acnA _Oo in Prajituri, 20 Dec 2012 | 10956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 300 g stafide+nuci
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura de scortisoara
  • 200 ml apa minerala '
  • 50 ml de ulei
  • un praf de sare
  • 150 g de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja de lamaie rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post cu nuci si stafide:

Tocam nuca si intr-un castron punem faina cernuta cu praful de copt, zaharul, sarea, scortisoara si coaja de lamaie rasa. Amestecam, dupa care adaugam apa minerala si apoi uleiul. Continuam sa amestecam pana compozitia se omogenizeaza si nu mai exista cocoloase mici de faina.

Adaugam nuca pisata + stafidele, amestecam, apoi aceasta compozitie o turnam cu grija in forme si se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se tine 20-25 de minute.

Pofta buna! :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post cu nuci si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose