Briose din albusuri

de MotanLaOale in Prajituri, 23 Noi 2012 | 6295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 160 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • stafide
  • coaja de portocale praf
  • zeama de la o portocala
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri:

Albusurile se bat tare cu un praf de sare.

Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se intareste.

Se adauga untul topit si racit si aromele si se mixeaza.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca usor cu o spatula.

Se pune hartie speciala in formele de briose si se pune o lingura din compozitie.

Se presara cateva stafide in fiecare forma si se acopera cu inca o lingura de compozitie.

Din ingrediente mi-au iesit 12 briose.

Se introduc in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.

Se face testul cu scobitoarea.

Se pot orna dupa preferinta. Eu nu le-am ornat.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

24.11.2012, 20:23

moi_miruna 1

25.12.2012, 17:04

Multumesc mult pentru reteta! Au iesit minunate intr-un timp foarte scurt!! Sarbatori Fericite!

MotanLaOale 1

25.12.2012, 18:22

Craciun fericit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spiralati