Briose negrese -de post

de Rocsi in Prajituri, 15 Mar 2011 | 9007 vizualizari

COMENTARII (39)

RuxyRux 1

15.03.2011, 19:29

Super

aziz 1

15.03.2011, 19:31

ce frumusele

La Ancuta 1

15.03.2011, 19:47

ce frumoase

Lau 1

15.03.2011, 19:53

super arata buneee

tanyapatap 1

15.03.2011, 20:12

maria_claudia 1

15.03.2011, 20:30

foarte frumoase

LUK 1

15.03.2011, 20:50

foarte frumoase..si delicioase

Mitinita 1

15.03.2011, 21:00

de incercat cu gem

goldielocks 1

15.03.2011, 21:09

frumusele foc

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 21:16

direct la favorite cu ea, vreau sa o fac si eu in postul asta...................

deyutzky 1

15.03.2011, 21:25

buuuneee

kamy 1

15.03.2011, 21:39

ce negrese colorate ai facut

Dya Daniela Andrei 1

15.03.2011, 21:42

Ce imi plac!!!!!!!!!

Dya Daniela Andrei 1

15.03.2011, 21:42

Sunt simpatice tare!

Rocsi 1

15.03.2011, 21:52

va multumesc din suflet pentru aprecieri..am vrut sa incerc si cu gem ca tot am vazut pe aici...imi plac enorm..la inceput aveam senzatia ca nu sunt copate,cand inca erau fierbinti...zic stai asa ca am dat gres,dar dupa ce s-au racit erau asa pufoaseeeeeeeee....si le-am colorat putin ,daca tot e primavara pe toate

RuxyRux 1

15.03.2011, 21:53

Super Rocsi...asteptam primavara cu mare bucurie

mirela0911 1

15.03.2011, 22:48

ce frumoase au iesit

MotanLaOale 1

16.03.2011, 08:59

frumoase

divainbucatarie 1

16.03.2011, 09:18

lacrimioara 1

16.03.2011, 10:03

frumoase

Rocsi 1

16.03.2011, 11:10

ruxy,mirela,vladimir,diva,lacramioara va multumesc mult

elena1988 1

16.03.2011, 11:14

ce frumoase sunt

Sylvia 1

16.03.2011, 16:26

wow ce bine ti-au iesit !

Rocsi 1

16.03.2011, 19:59

multumesc elena,sylvia

nadina73 1

16.03.2011, 21:58

saper bune ,trebuie incercate dar "fur" una de la tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose daneze