Briose sarate

de housy in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 9804 vizualizari

 

RETETA NR. 60 ---- > sunt foarte frumoase si umplu bine un platou cu aperitive cand aveti musafiri

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • marar
  • mac
  • susan
  • 150 gr sunca de pui
  • 200 gr telemea
  • 1/2 conserva de ciuperci
  • 1 cana faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose sarate:

 

  • - ouale se bat spuma cu mixerul, adaugand sare si piper
  • - se adauga laptele si faina
  • - sunca de pui si telemeaua se taie cubulete
  • - ciupercile se toaca marunt
  • - in compozitia formata se pun carnea, telemeaua si ciupercile si se amesteca cu o lingura
  • - formele de briose se ung cu putin ulei si in ele se toarna compozitie (formele umplute pe jumatate doar)
  • - se presara deasupra mac si susan
  • - tavile de silicon se pun intr-o tava metalica si se dau la cuptorul incins
  • - se lasa aprox 20-30 min fiecare tura.

                                                              Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose sarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Barcute umplute cu brinza