Briose umplute cu carnati

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2011 | 11495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g faina
  • 150g malai
  • 30g cascaval ras
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2oua
  • 250ml lapte
  • 3carnati picanti
  • 2linguri ulei
  • piper,nucsoara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose umplute cu carnati:

Carnatii se prajesc in ulei,se scot,se taie rondele si se lasa pe o farfurie;

ouale batute cu piper,nucsoara,amestecate cu lapte,faina,malai si praf de copt iar la urma cascavalul ras;

in fiecare forma de briosa se pune cate o lingurita de aluat,1-2 rondele de carnati si se acopera cu alta lingurita de aluat;

se coc 30min si se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose umplute cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte din cartofi, umplute cu sunca si cascaval