Brownie

de andrra in Prajituri, 15 Dec 2014 | 5113 vizualizari

 

Un desert rapid si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 3 ciocolate (2 cu alune si 1 simpla pentru glazura)
  • 150 g unt
  • 3 lingurite cacao
  • 200 g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 1 praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie:

Untul si cele doua ciocolate cu alune se topesc la foc mic, apoi se pun intr-un bol. Se adauga treptat ouale, amestecand bine dupa fiecare, zaharul, zaharul vanilat, cacaoa, iar la sfasit faina amestecata cu praful de copt. Se toarna in tava (eu folosesc o tava rotunda cu diametrul de 27 cm) si se lasa la cuptorul preincalzit 20 de minute. Cand este gata se topeste si ciocolata ramasa si se pune deasupra.

Se poate servi cu inghetata sau simpla. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

_Alina_ 1

16.12.2014, 09:24

Bun venit!

Ksenya 1

16.12.2014, 10:22

buna-buna!

Panacris 1

17.12.2014, 07:51

Bine ai venit în marea familie a Bucătărașilor! Delicioasă și ciocolatoasă prăjitura!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu caramel, nuca si bezea