Brownie Chocolate

de naomy in Prajituri, 30 Mai 2012 | 6167 vizualizari

 

Este un pastel de ciocolata traditional din bucataria americana.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciocolata neagra
  • 200 gr unt
  • 200gr zahar
  • 80 gr faina
  • 4oua
  • 10 nuci,
  • pentru decor
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 30 gr frisca lichida
  • bombonele colorate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie Chocolate:

PASUL 1) Topim ciocolata impreuna cu untul pe bain marie 

PASUL 2) batem ouale si introducem zaharul trepatat

PASUL 3) amestecam faina cu nucile curatate si taie bucati mai mari

PASUL  4)amestecam totul si punem compozitia intr-o tava de chec unsa si tapetata.Coacem la 180 grade cam circa 40 minute.

Cand este rece se taie felii mai groase si se stropeste cu sosul de ciocolata (incalzim frisca lichida in care topim ciocolata si amestecam pana se formeaza un sos de ciocolata ) si se decoreaza cu bombonelele colorate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie Chocolate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]