Brownie cu crema de ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 28 Ian 2017 | 5199 vizualizari

 

O prajitura super ciocolatoasa ! 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 160 g unt
  • 100 g ciocolata neagra
  • 140 g ciocolata cu lapte
  • 50 g faina
  • 100 g pesmet alb
  • un praf de sare
  • esenta de portocale
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 150 g fineti
  • fulgi de ciocolata
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu crema de ciocolata:

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se racoreasca.

Mixam ouale spuma cu zaharul. Peste oua, adaugam ciocolata topita cu untul, apoi pesmetul si faina. Omogenizam bine. Adaugam si esenta de portocale. 

Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 20-25 de minute. Eu am folosit o tava cam mare (25/30) si prajitura nu a iesit foarte inalta.

Pentru crema de ciocolata, mixam smantana pentru frisca, apoi o amestecam cu fineti. Distribuim crema peste prajitura si ornam cu fulgi de ciocolata.

O prajitura plina de ciocolata.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui pesmetul cu faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]