Brownie cu zmeura

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 31 Oct 2016 | 3431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 240 g ciocolata cu lapte
  • 160 g unt
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • un praf de sare
  • 250 g zmeura
  • 100 g zahar
  • 20 g amidon
  • 5 g gelatina
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu zmeura:

Topim ciocolata cu untul.Lasam sa se raceasca.

Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata topita cu untul mixand in continuare.

Incorporam in compozitie si faina. Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru aproximativ 40 de minute.

Prajitura este coapta cand se desprind marginile de tava si deasupra formeaza o crusta subtire.

Lasam sa se raceasca.

Pentru jeleul de zmeura am folosit zmeura congelata pe care am pus-o pe foc impreuna cu zaharul.Am lasat sa dea cateva clocote apoi am adaugat amidonul amestecat cu 2 linguri de apa. Am mai lasat cateva minute apoi am stins focul.

Dupa ce s-a racorit putin am adaugat si gelatina inmuiata.Am repartizat jeleul rece peste blat, apoi am ras ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 600 lei
1299.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (16)

Dulciuri cu Georgiana 1

03.11.2016, 09:28

Multumesc !

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:51

delicioasa!

Dulciuri cu Georgiana 1

04.11.2016, 19:29

Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
MUFFINS CU COACAZE