Bruschete cu branza de burduf si porumb

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2015 | 4792 vizualizari

 

va invit la o portie de bruschete fierbinti si crocante.....

 

INGREDIENTE

  • 9 felii paine toast de secara
  • cca 200 gr. branza de burduf
  • 1/2 conserva porumb dulce
  • 3-4 linguri pasta de ardei
  • 2 rosii marisoare
  • cca 100 gr. cascaval ras
  • 1 legatura de marar
  • sare si piper dupa gust
Portii: 9
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu branza de burduf si porumb:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam tava cu hartie de copt, asezam feliile de paine toast.

Peste paine asezam un strat de branza de burduf.

Apoi punem pe fiecare felie cate o felie de rosie.

In jurul rosiei punem peste branza de burduf cate putina pasta de ardei.

Presaram boabe de porumb , cascaval ras iar la final marar verde prospat tocat.

Asezonam dupa gust cu sare si piper si dam tava la cuptor pentru 10 - 15 minute.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu branza de burduf si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
SPARANGHEL GRATIN