Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2010 | 6326 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: bruschete, aperitiv, branza, carnati, retete Aperitive / Garnituri
Se scoate carnea din carnati si se amesteca cu branza si cu smantana.Se ung feliile de paine si se dau la cuptor pana se rumenesc bine feliile .
de oanapl 7
de laura_n 7
de diaconta 7
de esmerandra 1
Nicolae 1
ana 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:37
ieri la 08:56
pe 24.02 la 20:26
pe 24.02 la 11:51
pe 24.02 la 10:32
5 comentarii
4 comentarii
de Panacris 9
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Bucataras
iry-gabriela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alina26 1
SENO 1
Andreea_Mario 1
Jullya 1
emilbigiu 1
pasiibucatariei 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!