Bruschete cu miez de lapte

de Dedicut in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 3002 vizualizari

 

Bruschetele reprezinta un aperitiv gustos si foarte usor de realizat

 

INGREDIENTE

  • 4 inimioare decupate din felii de paine
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • miez de lapte natur Delaco
  • piper, sare.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu miez de lapte:

Se decupeaza painea in forma de inimioare in 4 bucati care se prajesc intr-o tava bagata in cuptor la temperatura mare pana cand se rumenesc. Se curata si se taie in 2 catei de usturoi. Cand feliile de paine sunt gata se scot din cuptor si se freaca pe o parte cu usturoi iar apoi se ung cu putin ulei de masline. Rosiile se decojesc si se taie cubulete, ardeii se taie cubulete si se amesteca cu rosiile, apoi totul se amesteca cu ulei de masline, piper si sare dupa gust. Miezul de lapte se taie felii si se aseaza peste inimioarele de paine prajita. Umplutura obtinuta de aseaza pe feliile de miez de lapte. Bruschetele se servesc ca aperitiv sau la micul dejun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

30.04.2013, 09:51

foarte bune

Anett 1

30.04.2013, 12:31

super!

mena29 1

04.06.2013, 15:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa