Bruschete de rosii cu busuioc proaspat

de gugugh in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 7022 vizualizari

 

un aperitiv minunat

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie tare, dar coapta,
  • 2-3 fire de busuioc proaspat,
  •  3-4 catei de usturoi,
  • sare ,
  • piper,
  • paine prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete de rosii cu busuioc proaspat:

rosia se spala si se taie cubulete marunte. usturoiul se da pe razatoarea mica si se amesteca cu rosia taiata, busuiocul se toaca marunt. toate ingredientele se omogenizeaza si se da la rece vreo 20 min.
intre timp se taie painea feliute subtiri si micutze , e de preferat a se folosi bagheta si se prajesc pe o tava incinsa pana se rumenesc usor.
se aseaza pe un platou si se pune deasupra rosiile cu busuioc. se servesc imediat ca aperitiv si nu numai.
sunt delicioase si de mare efect

TIPS-URI

1

eu am pus usturoiul in compozitia de rosie dar daca se doreste un gust discret de usturoi se freaca doar feliile de paine cu usturoiul

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete de rosii cu busuioc proaspat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu rosii si crema de branza