Bruschette al pomodoro

de Kathy in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2015 | 4701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 300 g rosii bine coapte si dulci
  • cateva frunze de busuioc
  • 2-3 catei de ustuoi
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette al pomodoro:

Se taie bagheta in felii de 1-2 cm grosime, se pensuleaza fiecare felie pe ambele parti cu ulei de masline si se aseaza in tava. Se dau la cuptorul preincalzit cate 2-3 minute pentru fiecare parte. Se scot din cuptor si se freaca cu usturoi, aplicand de 2-3 ori cate un catel de usturoi taiat.

Se taie rosiile in bucatele, se adauga busuiocul taiat marunt, un praf de sare si 2 lingurite ulei de masline, apoi se lasa 5-10 minute.

Se pun rosiile pe feliile scoase din cuptor, fara a adauga prea mult suc, pentru a nu  se inmuia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette al pomodoro" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:22

Este mic-dejunul meu preferat in zile de post

dantes 1

09.07.2015, 08:36

Bune!

MotanLaOale 1

09.07.2015, 09:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane cu parmezan