Budinca cu branza si stafide

de cristinne in Dulciuri, 30 Iul 2010 | 7480 vizualizari

 

ca si desert..

 

INGREDIENTE

  • paste: 150-200gr
  • branza proaspata de vaci: 400 gr;
  • iaurt: 1 buc;
  • stafide: 1 pumn mic;
  • oua: 5 buc
  • esenta vanilie:1
  • coaja rasa de lamaie
  •  zahar brun: 150 gr;
  • unt pt uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si stafide:

Se fierb pastele de care aveti (de la spaghete la fundite). Se clatesc cu apa rece.  Se face un amestec din barbza de vaci, iaurtul, oaule si pastele, impreuna cu esenta de vanilie si coaja rasa de lamaie. Se pregateste tava unsa bine cu unt sau cu ulei. Se pune ciontinutul in tava si la sfarsit se bate un ou si se adauga deasupra. Se preincalzeste cuptorul. Se introduce tava la cuptor pentru 25-30 minute (eu o bag la 240 de grade), pana devine aurie.  Se serveste atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (8)

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 15:24

foarte buna.................nu am mai facut de mult timp.................

Corinuta 1

30.07.2010, 23:14

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din foietaj umplute cu crema