Budinca cu mascarpone

de Rocsi in Dulciuri, 2 Feb 2012 | 9964 vizualizari

 

Imi plac mult budincile cu paste si branza dulce,dar aromate!!!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr branza de vaci cremoasa
  • 150 gr mascarpone
  • 150 gr de paste(de orice tip)
  • 3 oua
  • 5 lingrui zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingura  praf crema de vanilie Dr.Oetker
  • 2 lingurite coaja de portocala rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu mascarpone:

Punem intr-o cratita niste apa la fiert impreuna cu un praf de sare.

Cand da in clocot punem pastele si le fierbem circa 8-10 minute.

Ouale le batem spuma impreuna cu zaharul.

Adaugam mascarponele peste ouale batute si il incorporam.

Branza de vaci o sfaramam cu degetele si o adaugam in compozitia de mai sus.

Apoi punem crema de vanilie,esenta si coaja de portocala rasa.

Le amestecam usor cu o lingura.

Pastele fierte le scurgem de apa si le lasam 3-4 minute sa se racoreasca.

Le amestecam apoi cu crema de branza.

Luam o tava rotunda(sau alta forma ,nu conteaza)si o tapetati cu hartie de copt.

Turnati compozitia in ea si o dati in cuptorul incins.

Reglati o temperatura potrivita si lasati-o pana prinde o culoare usor aurie deasupra,cam 40 de minute.

Cand e gata,o lasam putin la racorit si putem sa servim!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de Vargabeles sau budinca de taitei cu branza de vaci