Budinca de branza dulce cu fulgi de ovaz

de alilianaa in Prajituri, 23 Mai 2013 | 10237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza dulce
  • coaja rasa de la lamaie
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • zahar vanilat
  • 150 ml lapte
  • 20 g unt
  • o ceasca de faina secara
  • 2 cesti fulgi de ovaz
  • 2 linguri dulceata de capsuni
  • 10 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de branza dulce cu fulgi de ovaz:

Branza am amestecat-o cu zaharul,zaharul vanilat, ouale, coaja de lamaie rasa, untul, un praf de sare ( dupa caz). Se omogenizeaza bine. Se adauga dulceata de capsuni si se amesteca in continuare. 

Laptele se amesteca cu faina de secara si se pune peste compozitia de branza. 

La final se adauga fulgii de ovaz si se omogenizeaza. Se pune intr-o tava unsa cu ulei. 

Se da la cuptor pentru 40-45 minute, la foc mediu. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

cantitatea de fulgi de ovaz este si in functie de consistenta aluatului.

2

faina se secara se poate inlocui cu faina obisnuita, gris, pesmet etc

3

poate fi un mic dejun sanatos si consistent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de branza dulce cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

23.05.2013, 19:20

Ce deliciu! Imi place!

Rocsi 1

23.05.2013, 21:14

Ce mult imi place. As dori si eu o bucatica

alilianaa 1

23.05.2013, 22:19

Ruxy, Rocsi, poftiti, cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]