Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui

de Kamelia92 in Pui, 31 Iul 2013 | 6971 vizualizari

 

O rețeta rapida pe placul tuturor :)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei relativ mari
  • 300-400 grame tocatura (eu am ales tocatura de fileu de pui)
  • 4 oua
  • 5-6 linguri mari de faina
  • un pachetel praf de copt
  • sare
  • piper
  • unt si faina pentru tepetarea tavii
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui:

Dovleceii se dau prin razatoare. Eu am optat sa nu ii decojesc. Se sareaza si se lăsa la rece pe 10-15 minute. In timpul asta tocatura, ouăle, faina, sarea si piperul după gust se amesteca într-un hol mai măricel. După cele 10-15 minute scurgem atent cu mana dovlecelul,pentru a scapa de sucul nedorit si îl adaugam in masa obținută. Tava se tapeteaza cu unt si faina. Se pune in tava compozitia obținută si se pune in cuptorul preincalzit la 200 grade. După 15 minute se coboară temperatura la 180 grade si se tine minim încă 20-30 minute. Cu testul scobitorii se verifica când e gata.

Pofta buuuuna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]