Budinca de fasole verde

de Julie in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2010 | 14366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 2 linguri suc  de rosii
  • sare, vegeta, piper
  • patrunjel , marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de fasole verde:

Fasolea se fierbe 8-10 minute in apa cu sare. Se pune intr-o sita  si se lasa sa se scurga de apa. Ouale se bat bine cu sare,vegeta, piper si se amesteca apoi cu sucul de rosii, 2 linguri cu pesmet si verdeata tocata marunt.

Ungem un vas cu ulei si il tapetam  cu o lingura cu pesmet. Asezam fasolea verde si deasupra punem amestecul de oua. Dam la cuptor pentru 15-20 minute.

Este foarte buna atat calda cat si rece,cu castraveti in saramura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

12.07.2010, 22:29

o trec la favorite si iti dau 5 furci...............

Julie 1

13.07.2010, 09:20

Multumesc mult fetelor! Budinca este foarte buna!Va garantez!
Ana, chiar imi plac pastaile! Incerc sa gasesc mereu noi metode de a o gati!

nadina73 1

17.07.2010, 17:14

super e la favo 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]