Budinca de macaroane

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 4585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de macaroane
  • 700 g branza de vaci
  • coaja de lamaie
  • 200 g zahar
  • 5 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane:

Fierbem pastele dupa timpul indicat pe pachet (eu le-am fiert al dente)dupa care le trecem  pe sub un jet de apa rece.

Amestecam branza cu ouale batute,zaharul si coaja rasa de lamaie.

Adaugam pastele si amestecam bine.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si adaugam deasupra bucatele de ciocolata.

Eu am mai batut 2 oua cu putin zahar si am turnat deasupra. Am dat tava la cuptor pana ce budinca s-a rumenit frumos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]