Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare

de Bucataras Diana in Dulciuri, 26 Feb 2017 | 2887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g branza de vaci
  • 1 punga melcisori
  • 3 oua
  • coaja de portocala
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri chia
  • 75 g merisoare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare:

Fierbem melcisorii, conform instructiunilor de pe pachet, apoi ii trecem printr-un jet de apa rece si ii lasam la scurs. Punem merisoarele in apa calduta, cu esenta de rom, pentru cel putin 15 minute, apoi le lasam si pe acestea sa se scurga. Intr-un castron, punem branza de vaci, adaugam zaharul si zaharul vanilat si amestecam bine, apoi adaugam 2 oua batute bine si coaja de portocala. Punem si merisoarele si semintele de chia si omogenizam compozitia. Adaugam si melcisorii scursi si amestecam. Ungem un vas de yena cu putin ulei si turnam compozitia. Deasupra punem cel de-al treilea ou batut si dam la cuptor, pentru circa 30 de minute. Dupa ce se raceste, putem taia budinca, pudram cu scortisoara si zahar pudra. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti cu sos caramel a la gaby_d :)