Budinca de ovaz cu banane caramelizate si ciocolata

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 14 Apr 2016 | 2593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte de migdale
  • sare
  • 40 grame fulgi de ovaz
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri zahar brun
  • 10 grame ciocolata neagra
  • ulei
  • miere
  • seminte de chia
  • seminte de in
  • fulgi de cocos
  • alune de padure
  • 1 banana mica
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ovaz cu banane caramelizate si ciocolata:

Se fierbe laptele. Se adauga fulgii de ovaz si sare, se reduce focul la mic si se lasa sa fiarba pana cand budinca devine cremoasa. Se opreste focul, se adauga 1 lingura de miere si se amesteca.

Intre timp, se curata si taie banana felii si se presara cu zahar brun pe ambele parti.

Se prajesc feliile, intr-un singur strat, la foc mediu, pana devin caramelizate. 

Se transfera budinca intr-un bol si se decoreaza cu felii de banana caramelizata, bucati de ciocolata, alune de padure, seminte de chia,fulgi de cocos seminte de in si miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ovaz cu banane caramelizate si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu crema Dr Oetker