Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter

de Panacris in Dulciuri, 20 Iul 2013 | 4846 vizualizari

 

Un dulce minunat ce ne amintește de copilărie;)

 

INGREDIENTE

  • paste fusilli de la Amway cca. 300 g,
  • brânză Cevafin de la Delaco cca. 250 g,
  • telemea de oi cca. 100 g,
  • ouă 3 bucăți,
  • dulceață de morcovi a la Panacris (vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html) cca. 300 g,
  • sâmntână cca. 100 g,
  • coaja de la 1 lămâie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter:

Pastele se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj. Între timp se amestecă brânza cu telemeaua, smântâna, ouăle, dulceața de morcovi( rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html) și coaja de lămâie. După ce s-au fiert pastele, se scurg de apă și se amestecă cu amestecul de brânză.  Vasul Zepter rece, se tapetează cu foaie de pergament, se pune budinca de paste, se acoperă cu capacul, se pune la foc mediu cca. 10 minute, până ce acul de la termocontrol ajunge în zona verde. Se oprește focul, apoi cam la 5 minute se ridică capacul, se sterge cu un șervețel absorbant aburul format pe capac. După cca. 25 de minute, budinca e gata. Se servește caldă sau rece cu adaos de dulceață de morcovi după gustul fiecăruia. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Monte Bianco (desert din castane)