Budinca de taitei cu branza sarata

de Sidy in Paste, 31 Aug 2010 | 16400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fainoase
  • 300 g cas de oaie sau branza telemea
  • 200 g sunca
  • 5 oua
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • marar verde
  • condimente Barbeque
  • sare
  • piper
  • boia
  • menta proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de taitei cu branza sarata:

Se fierb pastele conform retetei de pe punga .

Branza se rade, sunca se taie cubulete. Ouale se bat bine de tot, rosia si ardeiul se taie si ele cubulete.

O tava se captuseste cu hartie de copt si se unge cu putin ulei.Se adauga pastele fierte, apoi branza, sunca, rosia si ardeiul, frunzele de menta, condimentele si mararul verde tocat.

Ouale batute bine se pun deasupra si se introduce tava la cuptor pina prinde putina crusta deasupra.

Se portioneaza si se serveste.

TIPS-URI

1

Daca doriti , la servit se poate adauga smantana sau kechup...

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne presata