Budinca de zmeura

de meosiris in Prajituri, 6 Oct 2010 | 5023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g zmeura
  • 100g capsune
  • 300ml frisca
  • 250ml suc de fructe de padure
  • 50g zahar pudra
  • 30ml miere
  • 1 plic gelatina.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de zmeura:

-Se bate frisca cu zaharul si mierea. Zmeura (eu am avut congelata) se lasa la dezghetat, se pune apoi cateva minute pe foc pana se incalzeste putin, se paseaza apoi cu blenderul, se amesteca cu sucul de fructe si frisca, iar in cele din urma, cu gelatina inmuiata in putina apa rece si topita apoi pe baie de aburi.

-Se omogenizeaza bine si se toarna in forme pe care le tinem cateva ore in frigider, inainte de a fi servite.
-Se orneaza cu zmeura si capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

nadina73 1

07.10.2010, 02:35

super 5 f arata minunat iar gustu

meosiris 1

03.01.2011, 08:45

Laly, tu esti pofticioasa mea nr.1 din cate vad . De acum o sa-ti pastrez din oficiu o portie asa speciala pentru tine
Nadina, multam de furci si ma bucur ca iti place budinca!

elena1988 1

24.02.2011, 09:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse cu capsuni si mascarpone