Budinca fina de macaroane cu branza Fagaras

de ela in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2011 | 11153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400gr paste spirale
  • 3cutii branza Fagaras cu smantana
  • 4oua
  • 150gr cascaval
  • 150gr telemea de vaca
  • 150gr telemea de oaie
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • unt
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca fina de macaroane cu branza Fagaras:

Punem apa cu sare intr-o oala si lasam apa sa fiarba,adaugam pastele si le lasam pe foc cat timp scrie pe punga de paste.Le scoatem si le punem la scurs intr-o sita.

Radem telemeaua si branza fiecare separat.

Separam albusurile de galbenusuri la oua.Batem albusurile cu sare,piper si nucsoara dupa gust,adaugam galbenusurile,branza Fagaras,telemeaua si cascavalul ras(lasam putin cascaval pentru decor),apoi macaroanele si omogenizam bine,cu grija.

Ungem un vas termorezistent cu unt si tapetam cu pesmet(eu am uitat sa pun pesmetul caci ma tinea sotul de vorba si cand mi-am dat seama deja era prea tarziu :((),apoi rasturnam compozitia si dam la cuptor circa o ora.Cu vreo 15minute inainte sa fie gata presaram deasupra cascaval(eu am avut cascaval de Real care nu a vrut sa se mai topeasca :((( ) .Cu toate necazurile,a fost un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca fina de macaroane cu branza Fagaras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de macaroane cu branza si stafide