Bulete de caş şi cartofi

de ionix in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2010 | 6829 vizualizari

 

INGREDIENTE

 
  • 2-3 cartofi mari
  • 500 g cas
  • Sare, piper
  • O legatura de marar
  • O legatura de patrunjel
  • 5-6 linguri cu faina
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de caş şi cartofi:

 

Cartofii se spala si se pun la fiert, in coaja.

Dupa ce au fiert se lasa la racit, se cojesc si se dau pe razatoare, pe ochiurile mari.

Casul se da si el pe razatoare langa cartofi, tot pe ochiurile mari.

Mararul si patrunjelul se toaca marunt si se pun peste celelalte ingrediente.

Ouale se bat si se amesteca bine cu restul compozitiei.

Se pune faina, lingura cu lingura, si se incorporeaza in compozitie.

Se pune sare si piper dupa gust.

Faceti mingiute mici, din compozitia rezultata, si le prajiti in ulei incins.

Se scot pe un servetel si apoi se servesc.

 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Sa modelati dinainte prima transa pentru ca se fac foarte repede.

2

Pentru a modela mai bine puteti sa va umeziti un pic palmele in apa rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de caş şi cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Oana 1

07.04.2010, 15:51

Arata f. bine! Acum nu mai esti talentata, esti grozava

ionix 1

07.04.2010, 16:25

hehe... mersic... eh, eu zic ca tot junior sunt la cate gafe fac eu prin bucatarie

mena29 1

04.05.2010, 09:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi cu cascaval din doar cateva ingrediente