Bulete din carne de pui

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2016 | 4407 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 500 g carne tocată de pui
    • 1 ceapă mare
    • 1 ou
    • 1 cartof crud, ras şi stors de zeamă
    • 1 lingură cimbru
    • sare, piper
    • 10-15 bucăţele de caşcaval sau mozzarella

Pentru crusta crocantă

      • 2 ouă
      • pesmet

Ulei pentru prăjit

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din carne de pui:

Omogenizăm carnea cu oul, ceapa tocată mărunt, cartoful crud ras şi stors de zeamă, cibru, sare şi piper, după gust.

 Formăm bulete iar în mijloc introducem o bucăţică de caşcaval.

Dăm buletele prin ou şi pesmet şi le prăjim în ulei de floarea soarelui.

Buletele bine prăjite pe toate părţile se vor aşeza pe un prosop de hârtie absorbant.

Le putem servi ca aperitiv sau fel principal alături de murături sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

ieri la 16:08

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

ieri la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:31

Melanzane alla parmigiana - Varianta reinterpretată, plină de savoare

pe 28.08 la 09:53

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne de curcan, branzeturi si ciuperci