Bulete din cartofi cu telemea si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2014 | 8218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 600 gr. cartofi fierti in coaja
  • 250 gr. branza telemea de vaca
  • 100 gr. cascaval ras
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din cartofi cu telemea si cascaval:

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja.

Trecem cartofii fierti sub jet de apa rece, ii curatam de coaja, apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Telemeaua si cascavalul se trec pe razatoarea fina si se adauga peste cartofii rasi.

Adaugam 2 oua, turmeric, chimen, sare si piper dupa gust, amestecam totul foarte bine.

Punem ulei intr-o tigaie antiaderenta, il lasam la incins, apoi formam bilute din compozitia de cartofi si prajim buletele in baie de ulei pana devin aurii.

Le scoatem pe servetele absorbante sa se scurga uleiul in exces si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din cartofi cu telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu masline