Bulgarasi de branza cu marar

de housy in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 11183 vizualizari

 

is asa de pufosi ... si delicati !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 50 gr maioneza de casa
  • 1 lingurita smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de branza cu marar:

- frecati bine branza de vaci cu maioneza si smantana

- puneti un praf de sare

- piperul si nucsoara (putina)

- cu o lingurita puneti in podul palmei compozitie, pe care o rasuciti si o faceti biluta

- o tavaliti prin marar

- se dau apoi la rece pentru cateva ore

                                                        Imbogateste un platou de gustari !

 

TIPS-URI

1

nu puneti mult marar in tavita in care le rasuciti (tot cate putin, pentru a se vedea si albul branzei)

2

daca aveti, folositi marar proaspat, culoare e mai vie si mai frumoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de branza cu marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

mena29 1

27.06.2010, 17:31

Ce frumosi sunt

nadina73 1

27.06.2010, 20:54

am trecut-o la favo nu am facut asa super

Laly 1

27.06.2010, 23:11

Draga mea iti las furculitele,nici mie nu imi place mararul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci