Bulion de ardei

de elucubratiiculinare in Bulion, 12 Sep 2012 | 5457 vizualizari

 

Un bulion minune!
L-am descoperit de cativa ani si de atunci sunt dependenta de el.
Se poate folosi la ciorbe, sosuri, la toate mancarurile care ar trebui sa contina ardei.
Reteta initiala era fara gogosari, dar fiind un pic mai dulci, am decis sa-i adaug si pe ei.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg rosii,
  • 5 kg ardei kapia,
  • 5 kg ardei gras rosu,
  • 5 kg gogosari.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de ardei:

Rosiile se spala, se inlatura cotorul si se dau prin masina de rosii speciala care inlatura coaja si semintele. Ardeii si gogosarii se spala, se taie coditele si se curata de seminte. Atat ardeii kapia, ardeii grasi si gogosarii se dau prin masina de tocat. Amestecam rosiile cu ardeii si se pun la fiert. se lasa la fiert ~ 30 minute de cand da in clocot. Amestecam sa nu se lipeasca. Bulionul se lasa sa se raceasca dupa care se pune la borcane. Borcanele se pun la fiert in bain-marie. Punem etichete si la camara cu ele!

Si iarna usoara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Primul meu''bulion'' de casa