Bulion de rosii

de mimmi in Bulion, 1 Sep 2011 | 10163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii ( foarte coapte)
  • zahar si sare dupa gust
  • conservant
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de rosii:

Sticlele le spalam foarte bine si le uscam in cuptor. Sticlele trebuie sa fie calde cand le umplem cu bulion.

Spalam bine rosile,le curatam de partea lemnoasa,eventuale stricaciuni si le taiem bucati. Le dam prin masina de macinat rosii. Le punem intr-o oala adanca pentru inceput la foc mare dupa ce da in clocot lasam sa fiarba la foc mic. Amestecam sa nu se lege de fund.

Bulionul trebuie fiert pana nu se mai formeaza spuma si se ingroase.

La sfarsit punem sare si zahar dupa gust si dizolvam 1 plic de conservant in putin bulion dupa care turnam totul in oala(la 5 l de bulion punem un plic de conservant).

Mai lasam sa dea cateva clocote,dupa care umplem sticlele cu bulionul fierbinte. Acoperim sticlele cu paturi si le lasam sa se raceasca lent,dupa racire se depoziteaza in locuri racoroase si intunecoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (10)

mimmi 1

02.09.2011, 11:00

Rocsi iti trimit ?? avem multe rosii si am pus multe sticle !!

mimmi 1

02.09.2011, 11:00

Ariana,trebuie sa il pun si eu fara conservant,sa incerc !MErsi !

adry88 1

02.09.2011, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]