Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii

de Constelatialeu in Conserve, 17 Iul 2015 | 8608 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

17.07.2015, 23:01

bun bun

Andra_Constantinescu 1

17.07.2015, 23:03

Interesant!

diaconta 1

17.07.2015, 23:23

Trebuie sa gust si eu

Gicuta 1

18.07.2015, 08:16

Si eu tot de zarzare le stiu. Foarte bun bulionul pentru acrit ciorbitele!

Merisor 1

18.07.2015, 08:32

Ce bun o fi! N-am facut, n-am gustat, da-mi dai tu ))

DIANA B 1

18.07.2015, 08:38

Cred ca-i foarte gustos ... dar merge la orice fel de ciorba , sau doar la cele cu legume si fara carne ?

Raluca57 1

18.07.2015, 08:40

Este minunat, amarui-acrisor. Cum păstrezi după ce folosești doar jumătate de borcan? Oare merge congelat? Multumesc

mirela0911 1

18.07.2015, 09:00

Asa ceva nu am facut, nici nu am gustat, doar am mancat corcodusele ca atare!

-Licurici- 1

18.07.2015, 09:33

Nici eu n-am mancat bulion de zarzane, dar la anul incerc

Panacris 1

18.07.2015, 10:22

Interesant! De probat!

robert_b 1

18.07.2015, 12:04

Adele 1

18.07.2015, 13:38

Bya Ralu 1

18.07.2015, 15:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii picant